De tijd van hun (en uw) leven!
Voorstelling ouderraad


Het doel van onze ouderraad is om een brug te slaan tussen de ouders en de gehele Campus. De ouderraad bestaat uit een dynamische groep ouders die op een vrijwillige basis, samen met het gehele team van Campus Kajee, de school zo goed mogelijk ondersteunen / helpen. 
Zo geven we alle kinderen hier de tijd van hun leven!  
En de ouders?  Die genieten zelf stiekem mee!

Doe mee!

Binnen de school bestaan er verschillende gezellige en doeltreffende groepen van ouders en het schoolteam die allemaal vertegenwoordigd zijn binnen de ouderraad. Naast het “MOS-team”, “Kriebelteam” en “Schilteam” hebben we op onze campus ook een toffe “Feestcommissie”, “Communicatiegroep”, “Verblijfsgroep” alsook een groep “Verkeer”.  
Wenst u meer informatie over deze groepen, laat het ons weten via: ouderraad@campuskajee.be  of spreek ons gewoon aan bij de schoolpoort. 

Sluit je aan bij één van onze toffe groepen of doe gewoon ongedwongen eens mee met een gezamenlijk initiatief van de ouderraad en het schoolteam zoals bijvoorbeeld onze klus- en verhuisdag of help mee versieren voor de kersthappening en/of kinderdisco, hamburgers verkopen op het schoolfeest, kom spontaan fruitschillen op woensdagochtend of bij eender wat we samen organiseren…   ontmoet andere lieve ouders, maak nieuwe vrienden en geniet van de gezelligheid!

Praktische werking van de ouderraad

Tijdens het schooljaar zijn er zes algemene ouderraadvergaderingen die ook bijgewoond worden door vertegenwoordigers van de directie en/of leerkrachten. Alle ouders en leerkrachten zijn welkom op deze vergaderingen maar enkel de geregistreerde leden van de ouderraad hebben stemrecht.
Van elke vergadering wordt een verslag gemaakt dat voor alle ouders toegankelijk is.

Vragen en opmerkingen?

Heeft u vragen, opmerkingen en/of suggesties dan kan u steeds iemand van de ouderraad aanspreken, een briefje in onze ideeënbus deponeren of een mailtje sturen naar ouderraad@campuskajee.be.

5g1a0897 X2