Welkom op onze Campus!

Campus Kajee is een dynamische organisatie die als doel heeft om kinderen in verbondenheid met elkaar en met de wereld uit te dagen om hun talenten optimaal te ontwikkelen.

Dit klinkt heel mooi, maar eigenlijk willen we daar gewoon mee zeggen dat wij er samen met jullie voor willen zorgen dat jullie kinderen graag naar onze campus komen, dat ze zich goed voelen bij hun vriendjes en bij de leerkrachten en de begeleiders. We zijn er zeker van dat ze dan zullen kunnen ontdekken wat ze graag doen en waarin ze goed zijn. En net in die dingen willen wij hen helpen om ondersteunen, zodat ze daar nog sterker in kunnen worden!

 

Doordat we niet enkel een school zijn, of enkel een internaat, maar veel meer dan dat, kunnen we daar al het nodige voor bieden.

  • We zijn een basisschool voor kleuters en kinderen van de lagere school.
  • De mogelijkheid bestaat om op ons internaat te verblijven voor kinderen van 6 tot 18 jaar (voor schipperskinderen maken we graag een uitzondering; zij kunnen al vroeger starten op ons internaat), maar natuurlijk zijn ook kinderen die niet op het internaat verblijven welkom op onze school.
  • in ons restaurant kunnen alle kinderen van de campus -ook de kinderen die enkel op de school zitten- dagelijks genieten van een heerlijke en evenwichtige warme maaltijd, waarbij ze zichzelf kunnen bedienen aan onze buffetten
  • een aanbod van verschillende activiteiten tijdens de middag of naschools (danslessen, sportactiviteiten, Engelse lessen, schaaklessen, ... en dit afhankelijk van het aanbod dat varieert per schooljaar)

 

Onze campus is gelegen op een prachtig, groot, groen domein, waardoor er heel veel plaats is voor iedereen. We hebben niet enkel een ruime speelplaats, maar we hebben ook een prachtig mooi speelveld, waar de kinderen van de school elke middagpauze bij mooi weer kunnen spelen, en waar de kinderen die op het internaat verblijven 's aonds vaak kunnen ravotten.

Ons gebouw bestaat al sinds 1932, maar we hebben sindsdien heel veel geïnvesteerd om alle klassen om te toveren tot mooie, ruime klaslokalen. Nog maar heel recent werd 'onze warme refter' omgetoverd tot een heel gezellig, licht en ruim restaurant, waar iedereen zich thuis kan voelen (ook de kinderen van de school kunnen hier trouwens elke middag komen genieten van de warme maaltijden die onze kok voor hen bereidt).

In de nabije toekomst worden er trouwens nog nieuwe klaslokalen bijgebouwd, en worden de boterhamrefter en de toiletten aan de speelplaats volledig vernieuwd. Daarna zullen we werk maken van de leefgroeplokalen van de kinderen die op het internaat verblijven.

We zijn dus bijzonder blij dat we op onze campus aan elk kind heel veel ruimte kunnen geven om te groeien. 

  • door onze kleine leerlinggroepen krijgt elk kind veel individuele aandacht
  • het domein waarop onze campus gevestigd is, is bijzonder groot en groen, en geeft heel veel kansen tot bewegen, én tot het vinden van rust tussen de activiteiten door