Beste ouders en jongeren van het secundaire internaat
  
Binnenkort start voor het secundair onderwijs de examenperiode. 

Voor de jongeren van de 1ste  graad willen we vragen of zij in de voormiddag in de studie blijven van de eigen school. Zij komen dan naar de campus tegen de middagpauze. Mocht hier vanuit de school in Corona-maatregelen toch een probleem zijn vragen wij u rechtstreeks contact op te nemen met de specifieke leefgroep: voor den blok ==> secundair@campuskajee.be en voor 1e secundair ==> b.jansen@campuskajee.be .

Voor de jongeren van de 2e en 3e graad bieden we  de mogelijkheid om vóór het middageten aanwezig te zijn op de campus. Afhankelijk van het aantal jongeren dat hiervoor kiest, gaan wij op zoek naar een lokaal waar zelfstandig gestudeerd kan worden of zal studie in de kamer mogelijk zijn. Thuis studeren is vanzelfsprekend ook een optie. 

Om het toezicht tijdens de examenperiode goed te kunnen organiseren willen we jullie vragen om via een digitaal formulier op onze website voor elke dag te laten weten hoe laat jullie zoon/dochter op de campus zal aankomen.
Maak de juiste keuze en vul ook telkens het juiste uur in.

Kom je door omstandigheden meer dan een kwartier later dan het aangegeven uur verwittig je het secretariaat van de campus of de begeleider van je leefgroep. 

Maak met uw kinderen duidelijke afspraken over de tijd tussen het examen en het uur van aankomst op de campus. Wanneer afgeweken mag worden van de rechtstreekse route school-internaat, dan valt de verantwoordelijkheid bij de ouders (en de jongere).
  
Om 13.30 uur start de gewone examenregeling. Dit wil zeggen dat er dan naar “Den Blok” of naar het studielokaal van het 1e secundair wordt gegaan, waar aan de examenstudie wordt begonnen.  
  
Vergeet ook niet de dagen NA je examens in te vullen. 

Gelieve het digitale formulier zo snel mogelijk, correct en volledig ingevuld, invullen tegen ten laatste  maandag 30 november 2020.